07 Ocak 2011

Aay söylemeden edemicem. (Neyi edicem lan ben?)

Lise defterleri-Gönül Özgül.. Başak'a çok teşekkürler! O kitaba hayranım.. Sevgül artık favori kahramanım.. Süpper ama süpper bir roman yahu!! Ay aman bugün de amma post yazdım kusucam şimdi.. Söylemeden bişeyi artık neyse o onu da edemicem! Şu anda Adı: Aylin-Ayşe Kulin okuyorum! Sürükleyici yazıyor Ayşe Kulin dediler.. Ama hiç de sürüklenemiyorum nedense.. Babamdan ödünç aldım kitabı zaten bi kaç gün daha okumaya çalışiyim olmadı veririm babama geri.. İyi geceler rüyanızda beni görüüüün aksakallı dedeylee :))

4 yorum:

  1. arkadaşım , öncelikle bloguma yazdığın yorumlar için çok teşekkür ederim.Beni gerçekten çok etkiledin . Şimdi yazılarının hepsini okuycam ama uzun süreden beri yazmıyormuşsun ?
    Kitap önerisi olarak öncellikle şunu söyliyim , hangi kitabı ,dergiyi okursan oku öncelikle kafanın boş olması lazım , adapte olman lazım yani. Ben kitap okumayı çok severim mesela ama bende adapte sorunu vardır. Bu sorunu en aza indirgemek için en sürükleyici kitapları okumaya çalışıyorsun galiba benim gibi. Sevgili John eminim severek okuycağın bir kitap olucak , sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim lafı bile olmaz. Etkilediysem ne mutlu bana. :) Evet uzun süreden beri yazamıyorum.. Şehir dışındaydım uzunca bir süre o yüzden maalesef hiç vaktim olmadı.. Sevgili John'u da hemen alıp deneyeceğim, öneri için çok çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  3. Postu uzun süre önce yazmışsın seni daha yeni takip etmeye başladım ve yeni okudum :) Senin de dediğin gibi söylemeden edemiycem sürükleyici kitap istiyosan açlık oyunları serisini tavsiye ederim ya da gece evi serisi :)

    YanıtlaSil
  4. Açlık oyunlarını çoktan çözdüüüümm :) Çok teşekkür ederim tavsiye için, takip için de. Takipte kalın siz, yeni yeni postlar şimdi gelmeye başladı, bakalım artık boşlamamaya bakıcam blogu :)
    Teşekkürler tekrar.

    YanıtlaSil