07 Haziran 2011

Bir süre yokum. Belki çok uzun bir süre.

Başlıktan da anladığınız üzere, blogumu bir süre boşlayacağım, boşlamak zorundayım. Bilgisayarım elimden alındı çünkü. Ailem tarafından.
     Sbs bittiği için artık işkenceye başladılar. Dayak atma eylemlerine bile. Dün başıma geldi bile hatta. Elbise askısı kolumda kırıldı, sinirim zedelenmiş mi patlamış mı ne bilmiyorum. Doktordan geliyorum. Kollarım ve bacaklarım mosmor. Garip yani. Gülebilirsiniz, bu yaşına gelmiş, eşek kadar olmuş, hala anasından dayak yiyor amele. Diyebilirsiniz. Alınmam.
Annem, Samsun'a giderse eğer, ve beni de yanında götürmezse, girebilirim rahatça. Ve ben, kesinlikle onunla Samsun'a bir daha gitmek istemiyorum. Aranızda Samsun'lu varsa alınmasın ama, gerçekten benim için kabus gibi  bir yer orası. Herkes oranın çok güzel bir yer olduğunu söylüyor ama değil. Hakikaten değil. Belki de ben sadece bir yüzünü görüyorum bilmiyorum. Ama o yüzünü de görmek istemiyorum. Bu sene de artık onunla hiçbir yere gitmek istemiyorum, kararlıyım buna. İsterse beni hastanelik etsin, kollarımı kırsın, daha fazla işkence yapsın, umurumda değil, gitmeyeceğim, o kadar!

     Neyse, bunları yazarak kafanızı ütülemek istemiyorum. Şimdi çıkmam gerek, görüşmek üzere.
Ah, söylemeyi unuttuuum. Çok iyi bir şey oldu, bu kadar kötü şeyden sonra sadece iyi 'bir şey'. Köpek aldım! Dün aldık babamla birlikte. Adı Hulusi. Hahah :))
Bir şey daha söyleyeyim gitmeden, sonra defolup gidiyorum merak etmeyin. :)))
Uğur'a uyarıları ve tavsiyeleri için gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum. Hepsini benim için söylediğini biliyorum Uğur, o yüzden umarım bu postu beğenirsin... :))

                                                                                                                Kendinize iyi bakın millet!

6 yorum:

  1. olur kızım o kadarcık askı falan ne olacak ufak şeyler bunlar. Eminim senin biraz içinde cadılık var, Ya çok konuşuyosun yada verdiğin cevaplarda birazcık huysuzluk ediyosun eğer olaylar karşısında nasıl tepki vereceğinin ayarlayabilirsen eminin herşey çok süper olacak. Her yönden yeterki sen yaptıklarına dikkat et. Görüşmek üzere geldiğinde bi kaç şey karala görürüm ben :))

    YanıtlaSil
  2. Hahah ne ufak ne ufak. :)) Evet kesinlikle bende cadılık var, ama birazcık sabır göstersin onlar da. Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Sen daha beni tanımadan, kim olduğumu bilmeden beni nasıl anlattın böyle? :) Her zaman yaptığım hataları söylemeye başladın, hem de ben hiçbir şey söylemeden. Ya tüm ergenler böyle, ya da sen müneccimsin.. :):))

    YanıtlaSil
  3. sana bi tüyo çok okuyan çok bilir :) o yüzden madem yazmaya vakit ayırıyon bu kadar biraz da çok eskiden beri yapmadığın kitap okumayı bi dene kesinnn sende müneccim olursunn :))

    YanıtlaSil
  4. Ben hep kitap okurum ama. :)) Yalnız öyle sıradan kitaplar değil işte, aksiyon falan. Her kızın yaptığı gibi sevgi türü romanlar okumam pek. Tarzım değil. :P Türk kitapları da okumuyorum, belki de o yüzden bu konu hakkında yeterli bilgim yok. Ama belki başlarım, kim bilir? Tavsiye için sağol. :)

    YanıtlaSil
  5. sana bişey verebilecek kitaplar okuu yani sevgi yada aksiyondan öte daha çok bilgi içerikli ders veren öğretici kitaplar oku ki hem kendinin geliştirirsin hemde etrafındaki yaşantını. (değiştirmiin tasarımı güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
  6. Okumam gereken kitaplar konusunda çok haklısın. Ve hemen öyle kitapların arayışına girişiyorum! Tasarım için de teşekkür ederim. hehe.. :)))
    Ee, yeni post yazdım, yoksun Uğur. Nerede kaldın ? :)))

    YanıtlaSil